بورسیت ساب آکرومیال (Subacromial Bursitis) شایع ترین نوع بورسیت است و عموما در همراهی با التهاب تاندون روتیتور کاف (Roatator cuff tendinitis) می باشد و سبب درد در اطراف مفصل شانه و عضله دلتوئید می شود.
بورسیت تروکانتریک (Trochanteric Bursitis) سبب درد در سمت خارجی لگن و قسمت فوقانی ران می شود. تندرنس در روی قسمت خلفی زائده تروکانتر بزرگ وجود دارد؛ چرخش به خارج و ابداکسیون لگن به علت درد محدود می شود. فشار بر روی بورس سبب ایجاد درد می شود.
بورسیت اوله کرانون (Olecranon Bursitis) در خلف آرنج سبب ایجاد درد و التهاب می شود. اگر به صورت حاد بروز کند می بایست نقرص و عفونت هم در نظر گرفته شود و در صورت لزوم مایع آن جهت آنالیز آسپیره شود.
بورسیت آشیل (Achilles Bursitis) سبب درد در پشت پا می شود. عموما به علت کفش نامناسب و استفاده بیش از حد است.
بورسیت رتروکالکانئال (Retrocalcaneal Bursitis) سبب درد در پشت پاشنه پا و تورم اطراف تاندون آشیل می شود.
بورسیت ایسکیال (Ischial Bursitis) سبب درد در نشیمنگاه (اطراف زائده ایسکیوم) می شود.
بورسیت ایلیوسوآس (Iliopsoas Bursitis) سبب درد در اینگوئینال (خارجی تر نسبت به عروق فمورال) می شود و با حرکات فلکشن و اکستنشن لگن درد شدت می یابد.
بورسیت آنسرین (Anserine Bursitis) سبب درد در سمت داخلی زانو و حدود ۳-۴ سانتی متر پایین تر از آن می شود (محل اتصال عضله خیاطه). در این مکان تندرنس وجود دارد. درد با بالا رفتن از پله ها شدت می یابد.
بورسیت پره پتلار (Prepatellar Bursitis) سبب درد و تورم بر روی استخوان کشکک می شود.
بورسیت سپتیک (Septic Bursitis): گاهی اوقات بورس های سطحی مانند بورس اوله کرانون، بورس پره پتلار و بورس اینفراپتلار به دنبال عفونت (شایعترین: استافیلوکووس اوریوس) یا تجمع کریستالهای دچار التهاب می شود؛ در شرایط وجود سلولیت، قرمزی، تب و لوکوسیتوز محیطی به بورسیت سپتیک شک می کنیم؛ تشخیص قطعی با کشت، رنگ آمیزی گرم، شمارش سلولی و ارزیابی کریستال از نمونه مایع بورس گذاشته می شود.